Monday, 5 November 2012

Gua dan blog...

Simple post je. Sekarang ni gua ada 3 blog. Yang ni adalah yang first. Mostly dalam blog ni gua banyak bebel about music, life, movie...
 
Ni my 2nd blog... www.ainics.blogspot.com . Yang ni 100% on automotive. Yeah. Walaupun kelulusan study aku xde usik bidang automotive.
 
And sekarang ada tambahan. Since gua dah jadi ejen ni, gua bukak la satu lagi blog khas untuk Takaful. Kot2 lu orang nak faham lebih lagi, sila2 la jenguk blog gua di http://getakaful4u.blogspot.com/ . Baru je start. Hehehe...
 
Sila la lawat ketiga2 blog gua dan komen la mana yang boleh. Chalioo...
 

No comments: