Tuesday, 2 October 2012

Gua dan sejarah : Masa kecik

Gua selongkar PC opis gua bila jumpa balik gambar lama. Hehehehe. Ni gambar gua masa kanak-kanak riang ria....


Masa ni gua bergambar dengan abang gua yang sekarang kat Sudan. And masa ni kami berada kat rumah arwah nenda belah bonda gua. Actually banyak je lagi gambar2 yang gua nak load. Tapi nak scan tu macam malas plak. Hahahaha...
 
Ada satu gambar yang gua dengan abang-abang gua diri macam tangga. Gua paling depan, abang gua yang nombor 3 kat belakang gua, then abang ngah and last abang long gua. Hahaha.. ada masa nanti gua load.
 

No comments: