Friday, 14 September 2012

From Sudan...

Abang gua yang nombor tiga sekarang dah masuk 4 bulan menetap di negara orang, di Khortoum, Sudan. Satu family move to Sudan, and now, rumah parents gua di Balakong pun sunyi je. Kalau dulu, ayahanda and bonda gua jaga budak2 3 orang ni, and sekarang mereka tinggal berdua jek.
 
Hari ni akak ipar gua dengan puteri kecik dia akan pulang ke Malaysia, walaupun sekejap, at least dapat la ayahanda dan bonda gua lepas rindu kat cucu diorang. Even gua pun rindu kat budak2 tu...
 
Hujung tahun ni kalau ada kelapangan, InsyaAllah abang gua and his family akan pulang ke Malaysia sekejap. Perhaps gua dapat buat something untuk gather semua adik beradik gua kat rumah parents gua...

 
Suddenly gua rindu kat budak ni...

No comments: