Thursday, 16 August 2012

Blog bermuzik?

Gua suka baca blog. Gua suka baca pendapat orang lain. Gua suka tengok apa yang orang post kat blog diorang. Gua suka tengok ke mana owner-owner blog tu bercuti. Yang gua tak suka ialah bila bukak blog, terpasang laaaa lagu yang ntah apa-apa.

Lu orang nak letak lagu, memang hak lu orang. Tapi, impact dia? Gua tengah minat nak baca, sekali lagu x best keluar, maka dengan itu gua pun pangkah la blog lu orang tu.

Pasal tu gua tak letak lagu or online radio apa kejadah la yang ada. Buat berat browser, buat pekak telinga, buat menyumpah jek. So... xpe la. Bukan blog gua pun.

Chaliooo!

No comments: