Thursday, 19 April 2012

Gua dah addicted...

Yup...thanks to Cik Nila yang kenalkan and ajar gua main ini game, sekarang hari-hari gua bukak benda alah ni...



game ni gua main kat Facebook.and yes, game ni sama macam The Sims yang dulu2 kena install guna cd tu. but yang ni, lu orang boleh jadi jiran dengan member2 yang ada dalam FB lu orang (mcm gua sorang je yang lambat pasal benda nih...).



dan yang kat bawah ni pulak antara suasana game nih. gua dalam game ni pun couple dengan Cik Nila gak.hahaha...yang lain2 buat mintak tolong jek.hehehe...neway, ada harapan jugak selagi FB kekal, selagi tu jugak gua layan benda nih...adeh la...


p/s : layan jap game nih...hahahha...

No comments: