Tuesday, 14 February 2012

Gua dan Valentine's Day...


Assalamualaikum. Posting kali ni gua amik dari blog inih. And yes, memang gua x suka orang-orang Melayu yang sibuk nak celebrate Valentine's Day. Dulu kalau gua cakap gua x layan 14 Feb, ada mulut longkang yang kata sebab gua jeles xde gf. So sekarang ni gua dah kawen, and wife gua pun x celebrate mende nih. Picture bawah ni courtesy dari blog yang gua link kan kat atas tadi. Owh ya, sekali dengan ayat-ayat bawah ni, semua dari dia...hehehe...



Hari-Hari adalah Hari Suami Isteri ♥

Hari Kekasih? Kekasih kita adalah Allah, Rasulullah, parents kita, guru-guru kita, ulama-ulama kita, ilmu pengetahuan kita, agama kita, suami isteri kita.

Apa? Girlfriends dan Boyfriends tu kekasih?
Ketinggalan zaman la kalau kekasih yang tu :p


Say "Yes" to "Dah Nikah : Hari-Hari Adalah Hari Suami Isteri."

Say "Haram" and "No" to Valentine's Day.


Nota : Share dengan semua yang berminat hendak share.

No comments: