Wednesday, 29 February 2012

Gua dan Kereta - Cara berlagak dengan deepdish..


dulu....



sekarang....

guna kucing tuuuuu.....


p/s : Deepdish = berapa dalam bibir rim tu.

7 comments:

cyanamoose said...

alahai...comelnya meow2 tu jadi model.. kena byr komisen tu

lambdasp!!n said...

pehh setan jugak rim ni....wakakkkaka

P/S: tuan tanah remove la word verification ni senang orang lain nak komen...aku ni suka komen blog orang..ekekke

phat_lee said...

loh, selama ni aku xtau pun ada word verification ni akim.hahahaha...

lambdasp!!n said...

ekeke...hang pong macam aku jgak tak penah perasan...aku porn orang kasi tau..tu pun pasal dia hangin silap tak habis2..
susah siut kalu ada word tu memanjang silap..sebab tu aku pn meluat..
nasib baek blog kawan-kawan paksa jugak la...hahha blog orang lain mapoh aku nak komen kalau ada word verification...mu rajin gi la edit balik...

phat_lee said...

hahahaha...okies tuan.. nanti aku cuba selongkar.hehehe...

eizeez said...

Nak rim tu buleh?hehehehehehehe

phat_lee said...

custom made tu bro...hang beli rim Persona 8 bijik, potong and sambung...hahaha...boleh dapat 12jj tu...