Tuesday, 14 February 2012

Gua dan 2 ekor kucing gila.


Salam. First of all, si Broadband ni dah balik rumah. Tak tau la macam mana dia boleh tetiba balik rumah, but wife gua memang happy sangat bila pagi si Broadband masuk bilik kitorang. And sekarang ni, wife gua duk beli toys untuk Blackie and Broadband... bawah ni antara karenah diorang dapat toys baru.


dan yang paling epic, picture si Blackie salah landing atas Broadband nih...hahahaha... gua dengan Cik Nila memang gelak sampai berair mata wooo...


p/s : memang sekarang ni bergaduh dengan budak dua ekor ni je laaaa...

No comments: