Friday, 27 January 2012

Honda City For Sale.


Salam guys... been a while since my last post, kan? well, pic for my wedding pun belum siap lagi, so gua post kali ni pasal nak membantu abang gua. Dia akan berpindah ke Sudan selama 3 tahun, so dia nak jual Honda City Idsi dia.


Salam,

I'm planning to sell off my ride. The info are as follows;

Honda City 1.5 (A) i-DSI

Year made 2007 (latest facelift before current City)

7 speed CVT auto transmission

Standard condition, except for sport rim change, exhaust tailpipe trim and tint fitment Well periodic maintained Price - RM54,999 negotiable

For further info or to view the car, please feel free to contact myself at 012-3100644 (Isba). Photos also attached herewith.


Gua nak beli pun, kereta Myvi wife gua dah bayar RM500+... then keta gua lagi, RM300...huhuhu...

p/s : further info, call je abang gua...

2 comments:

Najwa Aiman said...

Berapa lama dia ke Sudan?

Anyways, aku nak tolong iklankan gak. Boleh kan?

phat_lee said...

kalau ikut arahan, 3 tahun la..xtau la kalu kena stay lama lagi ke...

sila2 la iklankan skali.so far abang aku pun x sempat nak iklankan kat memana pun...