Tuesday, 22 November 2011

Pengunjung phat-lee.blogspot.com di serata dunia?


gua sesaja je check berapa ramai pengunjung blog gua yang x seberapa nih. erk? rasa macam x percaya je bila tengok total pengunjung. tapi maybe sebab gua x bagi anonymous comment kot, pasal tu komen kat page gua x naik2...macam makin menurun jek.hehehe...


waktu sekarang...


dalam sehari...


dalam seminggu...


dalam sebulan...


dari zaman awal mem'blog'...


poyo je gua bila kata ramai peminat.hahaha...papehal pun, gua hargai lu orang yang tinggalkan komen. mana la tau kot2 ada info gua yang x betul, maybe boleh diperbetulkan. papehalpun, gua dah tukar setting, so anonymous pun boleh komen....

p/s : gua bukan nak glemer, cukup la bila kengkawan gua baca and komen posting gua...arigato gozaimasu!!!!

3 comments:

Puaka Anglerz Tribe said...

aku salah sorang pembaca setia belog ko ni pak li... hehehehehe...

-ipen-

phat_lee said...

hahaha...tenkiu Mr.Ipen.tapi xde cabutan bertuah la nak bagi kepada pembaca...hehehe...

Puaka Anglerz Tribe said...

xpayah cabutan bertuah la... bagi direct saja... hahahaha...