Thursday, 6 October 2011

Rumah dasat area tempat tinggal gua...

Posting kali ni just nak share gambar rumah unik yang ada di sekitar Cheras & Kajang. x banyak pun, ada dua jek...



gambar yang kat atas ni merupakan sebuah rumah. yang bestnya, dekat depan rumah tu, dia gunakan kapal terbang lama untuk jadikan bumbung porch. kat mana area rumah ni? kalau lu orang tau area Taman Connought Cheras, kat situ la rumah ni.gua nak explain lebih pun gua x sure. and yes, katanya kapal terbang tu memang kapal terbang lama zaman dolu-dolu. kalau tgk dari segi design, macam kapal terbang Jepun pun ye gak...hehehe..respect sama owner~




and rumah kedua ni terletak kat Sungai Ramal, Kajang. kalau kat Highway tu memang boleh nampak.betul dekat simpang Sekolah Ma'ahad Kajang tu.asal rumah ni pun gua xtau, tapi time kecik dulu bila tgk rumah ni memang creepy...kena plak ada cerita ceriti pasal dalam rumah ni diorang ada jumpa mayat..hehehe.. rasa nak tgk rumah ni lebih detail ,tapi takut plak nnt ada makhluk ikut gua balik rumah...


itu jek yang gua nak share sama lu orang. kalau ada rumah2 yang unik lu orang tau, sila2 la share link ke, gambar ke...


p/s : paragraph last tu mmg x kena.macam la ramai sangat yang baca blog gua nih...huhuhu...


No comments: