Tuesday, 1 November 2011

Gila Babi Besar Babi Babi Nih!!!!

Babi memang binatang haram...and maybe sebelum-sebelum ni lu orang pernah dengar or guna ayat "gila babi besar" kan? well, thanks to BlogSerius yang gua baca tadi...kali ni gua pulak sebut "gila besar babi-babi nih!"


gambar bawah ni adalah gambar masa festival Yimin di Taiwan. lu orang tgk la berapa besar binatang haram nih.hehehe...xtau berapa lama nak abis buat panggang. masa festival ni, peserta akan show off kan babi ternakan diorang. yang paling besar akan jadi juara, and yes, juara ni la jadi korban.hehehe...


kalau ikut info, babi-babi ni diberi makan sampai x boleh nak jalan, dah x boleh jalan pun still disumbat jugak makanan dalam mulut dia. lepas tu time Festival tu, babi-babi ni dimampatkan dengan udara utk nampak macam belon. pity u pigs~







bila dah dimampatkan, otomatik dah jadi macam belon dah menatang-menatang nih. gua rasa macam kalau cucuk dengan pin, babi-babi ni jadi macam dalam kartun kot.hehehe...


p/s : .............................


2 comments:

yaya+frdz+auf said...

geliii.... tapi kan tak macam babi.

khayalkhayal said...

Tu bontot babi ke haper...? Gila babi besar bontot babi! Haaa... amekaw sebegitu banyak "B"! Ekekekekek...