Friday, 28 October 2011

Bila Tiba Masa...

"Nek Alang mintak maaf if both of us cannot make it to your wedding nanti. bukan Nek Alang and Tok Alang xmau datang, tapi tengok kepada keadaan masa tu, ye?"

Ayat tu terngiang-ngiang kat telinga gua sekarang ni.tak sangka apa yang gua agak tu jadi.Nek Alang dah bagi hint dah masa tu, and hari ni, 28/10/2011, hari Jumaat, Nek Alang telah pergi meninggalkan dunia yang sementara ini...

Tapi gua tau, masa Tok Alang meninggal Ahad lepas, Nek Alang memang cukup sedih. gua tau diorang memang jarang berenggang.selalu berdua...and hari ni, selang 5 hari Tok Alang gua meninggal, Nek Alang juga pergi.

Kali ni gua lebih banyak tolong...maybe sebab serba salah x membantu sangat sebelum ni.well at least gua dapat sama-sama usung jenazah hari ni...

To Tok Alang n Nek Alang, you will be missed...