Tuesday, 13 September 2011

My Proton Makeover ~ The Result...


Sebelum ni gua ada post pasal Proton punya program My Proton Makeover kan? memula gua ingat kereta tu akan di reveal pada 16/9/2011 sempena Hari Malaysia.rupa-rupanya diorang reveal awal. ni rupa kereta Bro Fadhly tu sekarang...

rear lamp n petrol tank cover a bit Ah Beng for me...

bahagian depan yang superb!

engine maintain standard, just rebuild balik jek...


papehal pun, R3 dah buat kerja yang cool untuk sebuah kereta buatan Malaysia yang dah berusia 19 tahun...apa yang R3 buat? well kereta Saga Ol'Skool ni di togelkan sepenuhnya, dan di pasang semula, and yes, it's like a brand new Saga Megavalve! plus the R3 16inch sport rims really look nice to this car...rasa nak rembat satu set untuk gua punya Lancer Malaya, tapi dah plan nak di letgo end of this year...so, to Brother Fadhly, congratz on your New Old School.. keep it for another 19 years la...hehehe...

p/s : i'm sooo envy with this Saga..hehehe...

No comments: