Friday, 22 July 2011

Golden Hindi...


mesti lu orang yang pernah lepak kat ruang tamu dengan parents sambil layan filem hindi lelama pernah dengar lagu ni kan? gua dulu2 rajin gak tgk pilem hindi nih...(kantoi), tapi dulu la. sebab pilem2 zaman lama ni penuh dengan moral and real life situation. lagu bawah ni antara kegemaran ayahanda and bonda gua. hehehe...and gua jugak.


yang gua ingat pasal pilem Yadon Ki Barat ni, cerita pasal 3 beradik yang terpisah sejak kecik, tapi dipertemukan oleh lagu yang selalu dinyanyikan oleh orang tua diorang masa kecik. tapi masalah ialah, abang yang sulung merupakan penjenayah @ perompak ke hapa ntah yang diburu pak polisi... so masa lagu nih, dia nak join nyanyi bersama pun xleh, so tgk and nanges je la sebalik dinding.hehehe...

p/s : korang x pernah ke x minat pilem hindi? you sure ahh???

No comments: