Monday, 20 June 2011

Lembu-gini sondol Bambam...

Benda ni yang jadi kat Elite Highway hari ahad lepas. kudos to person yang snap gambar ni. aku songlap dari lowyat.com.my and also blog serius tu... meh layan gambar sket...

BamBam M5 memecut sesuka hati...sebab bayar roadtax lebih kot...


Lembu-gini mengejar Bambam


Bambam makan rumput...


Lembu-gini jadi total lost...apedehal, kaya..balik balai order baru....


Jangan ditanya mana engine dia pegi...



cuma satu jek aku mintak...kalau la...KALAU LA oner Lembu-gini ni report polis, please la polis gantung terus lesen dia, and sumbat dalam penjara...orang-orang macam ni kategori pembunuh jugak hapa...imagine kalau kereta korang kereta nasional yang memang bila budak sandar pun berlekuk, kena langgar dengan supercar camni dengan speed lebih 220kmh? mau melayang nyawa dengan kereta-kereta skali...


p/s : super rich guy driving a super car but with super duper low IQ...orang kaya bodoh namanya...bak kata P.Ramlee, "kecik2 xnak mampos, dah besar menyusahkan orang,"

No comments: