Friday, 24 June 2011

Bila dah lama x bukak Friendster...


Aloha! aku dah lama x bukak Friendster, so aritu aku try bukak and sesaja tgk profile aku. ramai gak member2 aku yang da lama x bukak mende alah ni...well, lebih dari 1 tu kira ramai la kan?hehehe...okies. aku bukak je Friendster, terus ke Photo...and aku grab la gambar2 nih...hehehe...



ni pic masa aku baru2 je join Kelab Kereta Lama @ KKL atau KeKeLa...ampeh punya reporter suratkhabar bagi nama camtu...huhuhu..time ni masa KKL nak ke UKM Autoshow...tahun bila aku x ingat, tapi time ni konvoi ramai gak la...



ini pic masa aku naik bot kat Sungai Kelantan. saja je xnak bawak keta masuk jalan jem... bayar singgit utk ke seberang sungai. time ni pun aku sesaja je edit guna Picasa...



ni plak gambar masa raya tahun bila ntah...yang pakai cap nombor 3 dari kiri tu Amirul, owner blog yang da x active...da setahun lebih posting last dia radiator kereta dia parah...la ni da ada anak sorang, still camtu gak posting dia...



pic yang ni pun aku sesaja jek edit. time ni baru balik dari futsal kalau x silap. tapi macam silap...hehehe...ini semua cerita sejarah dulu2...time badan tengah fit lagi kot...hahahaa...


papehal pun, aku rindukan life zaman student dulu. tapi ye la, rindu je la...sekarang ni nak start life baru dengan Cik Nila...InsyaAllah hujung tahun ni life berdua dah...lalalala...


No comments: