Wednesday, 18 May 2011

Tonggengjawab?


member aku compare tanggungjawab dia dengan aku.sebab aku kata dia lagi kaya dari aku.

...hehehe...

rasa betul la kan?


selama ni duk cakap mampu beli macam-macam, Nissan Silphy harga RM120K pun dia bleh kata murah...buat kenduri adik dia apa semua, beli Honda City baru downpayment RM30K

...semua dalam masa setahun...

korang x rasa kaya ke? pastu jual saham dapat RM20K plak

...hehehe...

aku salah guna ke perkataan "Kaya" tu?



papehal pun, walaupun tanggungjawab aku so called "kurang" compare dengan dia, tapi korang tau ke tanggungjawab seseorang tu secara spesifik?


...hurmm...



...aku malas nak cakap banyak, just cakap...


"ok"


...hehehe...


No comments: