Tuesday, 8 March 2011

Sekali gua teringat...

Member aku bukak balik communityzero punya webpage... dulu kitorang, KHS 2000 ada community sendiri, so that bleh keep in touch dengan semua walaupun dah abis zaman sekolah...tapi sejak CZ tu kenakan bayaran, terus kitorang tinggalkan benda tu...ni member aku upload balik kat FB...hehehe....kenangan zaman sekolah...

ni kereta mak aku yang aku bawak g sekolah masa last paper SPM...xleh nak buat apa sangat sebab time tu bulan puasa...hehehe...

dan yang ni plak masa aku dah abes zaman sekolah menengah...hehehe...start camping la, roadtrip la...rindu woooo...

lupa plak...time aku form 5, ada majlis graduasi untuk bebudak form 5 and upper 6 kalau x silap aku...saja nak tambah semangat bebudak samseng g sambung blaja tinggi2 la konon...hehee...ni je pic yang ada...

dalam blog ni dah berapa kali ntah aku asik tulis pasal Kajang High School,kan? ala, macam korang tengok cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah laaa...seram-seram komedi, mesti nak cerita balik, kan? macam sekolah aku jugak la...samseng2 komedi, kenangan kat sana memang xleh lupa...hehehe...

No comments: