Wednesday, 16 March 2011

Japan Tsunami 2011

Negara matahari terbit baru je kena malapetaka terbesar pada tahun 2011... some picture taken from the net...

time orang-orang tengah risau menunggukan angka korban Tsunami Jepun 2011 ni, masih ada manusia, kalau berhak dipanggli manusia yang membuat lawak pasal benda ni. x kurang jugak golongan bengap kelubi yang compare Tsunami ni dengan kekejaman Jepun masa serang Pearl Harbour dulu. kepada orang-orang yang berfikiran macam tu, u guys better go to hell...

Takziah kepada warga Jepun dan semua yang sedikit sebanyak terkena effect tsunami ni... termasuk juga penduduk Sabah...

p/s : masa ni ramai jejantan yang tarik nafas lega bila dapat tau Maria Ozawa @ Miyabi terselamat dari bencana ni....huhuhu...twitter orang seberang yang risau sangat pun...cet podah!

4 comments:

cyanamoose said...

bro... sbb ada orang yg masih tk bersyukur dengan kenikmatan yg ada. sbb tu suka hati kata2 kt org yang dalam kesusahan.

phat_lee said...

hmm..tu la pasal.. boleh pulak dia kata Ultraman lari dari selamatkan Jepun dari kena Tsunami.. mana pergi kemanusiaan ntah...lepas tu ada gak kroni2 pertikaikan kemusnahan yang jadi ni compare dengan kes Pearl Harbour yang xleh blah tu...

khayalkhayal said...

Miyabi ada dengan gua.

Maria Ozawa member gua pinjam...

Aharks...

p/s: Wa kena bagi tau gak benda nih! Ken abagi tau gak! Word Verification ni berbunyi "KLEPET"...! Ekekekekekekekeke...

phat_lee said...

hahaha...patut la orang2 seberang laut risau...icon diorg ada kat PJ Old Town...hehehe...

KLEPET? wahahaha... mesti Ujang yang letak benda tu..hahahaha...