Thursday, 24 March 2011

Addicted to fesbuk...

Hehehe...aku pun bukan tau nak tulis pasal malam ni...main serkap je pilih topik...lalalala.kenapa aku pilih fesbuk ni ek?

it's all started masa aku abis SPM...time tu mana ada facebook, time tu nak tgk porn pun terngendap-ngendap guna vcd...hahaha... time tu aku betul rapat dengan member-member sekolah aku. kira mcm brotherhood la... and kitorang start dengan Community Zero...buat satu akaun, bleh lepak borak reramai hinggalah satu hari tu CZ kenakan bayaran plak...so punahlah kumpulan CZ ExCollegeSchool...

then start zaman Friendster...hehehe...lama gak la guna mende nih..sebelum kedatangan Myspace plak...time tu sapa guna Friendster dianggap orang guna surat hantar by pos... hehehe... aku pun tersampuk jugak dengan Myspace ni...hingga lah datang Facebook...pastu Twitter...tapi aku layan FB ni jek...Twitter aku x layan..malas mau ada banyak akaun...kalau banyak akaun, dalam tiap akaun ada RM3000++ tetiap bulan sedap la jugak...hehehe...

sampai sekarang aku guna facebook jek...bukan apa, dari facebook ni gak la aku dapat contact balik kengkawan lama zaman sekolah rendah aku...fo sure nak invite ke apa2 majlis pun senang..hehehe...

p/s : jangan sampai 24/7 ngn Fesbuk je dah laa..bahaya weih...

4 comments:

khayalkhayal said...

Aku ada Facebook.Aku ada Twitter. Tapi dua-dua tak addicted. yang addicted, pada henpon... adoi laaa...

p/s: Addicted FB tak sehodoh addicted porno... So... tak apa... eheks...

phat_lee said...

nak kata BB best la tu? hehehe...addicted to porno? tu bukan addicted, itu A Dick Jerk...hehee..

ms pufferfish said...

haha addicted fesbuk? mungkin laaa... smpai kan bila ada henpon canggih pun sebuk nk cek fesbuk. aihhh~

phat_lee said...

sib baik henpon aku xleh nak surf tenet..hehehe... henpon loklas la katakan..huhuhu...