Monday, 31 January 2011

SMS pakcik sapa ntah...

Last week @ last Saturday aku dapat SMS nih...sebelum ni pun ada gak dapat, tapi bahasa Malaysia... la ni dapat bahasa apa ntah plak...huhuhu...sila la baca yek...
This father to KAD person,
please fill in the father Maxis RM30 top up number 0128140146 under - new father,
father ade article Kes police dibalai
itu la msg yang aku dapat...hehehe...nampak sangat translate guna software je nih....hahaha...and lagi satu, number yang send SMS ni ialah +6289694987575...and rasanya number dari negara jiran...
kalau kambing reti guna handphone, dia pun xnak layan SMS camni...kalau ada orang yang respon, masukkan RM30 tu, satu word je bleh describe...
ba wau dal wau haaa!!!!
hahahahaha!!!!

4 comments:

Najwa Aiman said...

ba wau dal wau ha... beruk robot dengan senjata pancaran laser hijau! Ekekekekekeke...

phat_lee said...

hahahaha...

fie-nuts said...

I got this sms also, I replied "Sure, Saya akan forward SMS ni ke polis untuk dia bantu anda"
After that, no more SMS already.

phat_lee said...

hahaha...along, y not u resend the msg, but mintak top up kan kat ur number...hehehe..