Tuesday, 21 December 2010

Part of the list...

Sebab dah lama x masuk and update blog aku, and aku pun xtau nak buat blog pasal apa, so kali ini kita tgk antara kereta-kereta lama yang aku minat. and yes, kereta-kereta ni kategori mampu milik laa...and yang memang ada kat Tanah Melayu nih...


Toyota Cressida.



Honda City Turbo...for real Turbo beb...



Honda Civic 1st Gen (SB1)



Toyota Corolla KE35 Hardtop...



Datsun 510 SSS(Super Sport Saloon)...
(tunggu la Transformers 3, ada sebijik...kat cni ada 4 pintu jek...)



Datsun 240Z Fairlady...yummy yum yum...


Toyota Celica ST160...kot...
(tapi aku memang minat design dia...American Muscle style...)

Volvo 122s coupe...
(leh buat ala-ala hot rod nih...)

Volvo P1800...
(Simon Templers' ride dalam The Saint...love the curve...)


Nissan Cedric 330...
(aku suka tgk bodyline dia...kat cni jadi teksi jek...)

Nissan Cedric Y3*...
(aku x sure code dia...tapi memang cantik kalau buat Shakotan concept...)

and ini plak Datsun 180K...
(kalau kat Japan, ini di kira Datsun Skyline, datuk kepada Nissan Skyline sekarang nih...)
p/s : saya sungguh retro..ekekekee....

1 comment:

Anonymous said...

info yg berguna kawan..