Friday, 24 December 2010

Kerja paling best dalam dunia...

aku suka kereta...and yes, kalau diberi peluang, memang aku nak test drive semua kereta yang ada...so pasal tu aku minat dua tv show nih...first...Top Gear...

3 orang ni pengacara dia...Richard Hammond, Jeremy Clarkson and James May... tapi as usual, diorang anti sket kereta Malaysia...hehehe...show yang lagi satu, ini...Fifth Gear...



satu-satunya TV Show (yang aku tau) ada pengacara pompuan yang bleh bawak kereta mengalahkan orang jantan. tapi pengacara dia yang aku suka cara dia ialah Tom Ford, yang diri belakang pompuan tuh...
dua-dua tv show ni pasal kenderaan... and kadang2 diorang ada buat challange antara satu sama lain which is agak seronok bila tengok... negara kita pun ada gak usaha buat TV show camni, tapi apakan daya x menarik...sebab dialog yang selalu keluar "kereta ini agak sporty"...adeh...
papehal pun, these guys memang ada kerja yang paling best dalam donia...salute~

No comments: