Wednesday, 29 December 2010

2nd Round Final Piala AFF Suzuki...

Malam ni adalah penentu siapa yang bawak balik Piala Suzuki AFF... game antara Indonesia vs Malaysia ni akan start jam 7.30 malam nnt. bawah ni muka-muka team Malaysia yang berjaya buat satu negara Indonesia x senang duduk and media diorang pun dengan tidak profesional menuduh Malaysia menang sebabkan penggunaan laser yang menyilaukan mata keeper Indonesia yang manja tu...x cukup dengan tu, diorang kata padang Stadium Nasional awal2 lagi dah dijampi..pasal badan player Indonesia gatal2...kalau x mandi pun gatal2 jgk kan?hehehe... papehal pun ni muka2 team Malaysia...tapi utk malam ni, 2 player xde..tapi xpe...
Harimau Malaya...

Safee Sali.. top scorer pada masa ini untuk Piala Suzuki AFF...
Harimau Malaya kali ini adalah team muda...rasanya paling tua pun x sampai 30 tahun....even keeper Malaysia pun baru umur 21 kalau x silap aku...papehal pun, anak harimau semanja-manja dia pun bila dah besar bahaya jugakkan???



papehal pun kita tunggu game penentu malam ni...


No comments: