Tuesday, 9 November 2010

Moh berkubang~

last week Sabtu, sebabkan x puas hati x boleh nak mandi sungai kat FRIM minggu sebelum tu, maka kitorang pun berpakat nak g berkubang..lokasi yang dipilih? Sungai Tekala...kitorang sampai ke lokasi kira2 jam 9.30 pagi, konvoi 3 bijik kereta, tapi 6 orang jek...hehehe...ini port yang kitorang pilih...
timing masa sampai tu memang best, sebab orang tengah x ramai...so senang skit nak cari port yang best2...elok sampai jek, member aku si Amirul dah rasmikan air sungai tu dulu...hehehe...biasa laa...susah nak mandi sungai la katakan....

memula tu ok, x lama lepas tu datang la geng bas sekolah join port yang sama...memang gila bebudak nih...cuba tengok diorg tiruk dari mana...member2 aku yang lain pun tetiba join jadi geng bas sekolah...gambar2 ni la hasilnya...hehehe...


faizul...lompat gaya pelik....



pali..lompat bertambah pelik...


yang ni plak orang beranak satu punya perangai...hehehe...

lompatan terakhir sebelum diajak balik...hehehe...


masa ni nak balik dah...aku yang kepala kena serkup ngan towel tuh...hehehe...well, lepas ni, buat road trip to Dungun pulak maybe...then perhaps maybe dapat spend weekend lepak kat Cameron Highlands kot...sewa satu rumah, pakat cuti reramai...best2!!!

p/s : aku nak lompat, tapi takut air sungai kontang sebab buat power bomb..hehehe...

3 comments:

khayalkhayal said...

Cameron Highlands? Nak itot! Nak itot!

phat_lee said...

dalam plan tapi xtau bila...huhuhu...

ms pufferfish said...

nanti wa bagi gambar terjun tiruk itu hari naa... xleh circulate pakai email opis. kang jem!