Monday, 22 November 2010

Dine @ Tasik Idaman, Bangi

Last Sunday, lepas aku, Cik Nila and kengkawan highschool aku main bowling kat Metro Point Kajang, aku ngn Cik Nila g dinner kat Restoran Tasik Idaman, Bangi. Ni pic yang aku jumpa kat Google image...

aku tau pasal tempat ni pun sebab masa aku 1st time join TT KKL, kitorang lepak kat sini sampai kul 2 pagi...lepas tu otw balik, ada la dalam 3 bijik keta bebudak KKL berpusing..hahaha... neway, memang da lama aku nak bawak Cik Nila ke sini...layan tomyam...

and aritu, menu kitorang ialah nasi putih, tomyam campur, daging masak merah, telur bistik and kangkung goreng belachan...then ada la satay 5 cucuk jek...air plak aku pekena horlick suam and Cik Nila plak teh o ais...total semua? dalam RM32.00...berbaloi la dengan suasana camnih...

aku plan lepas ni nak bwk family aku pulak la dinner kat sini reramai...hehehe...bila ek?

2 comments:

khayalkhayal said...

Bro, wa nak bawa family wa gak. Kelazatan makanannya camne? Lazat, okey atau tak best? Camne nak ke sini ek? Seafood ada tak? Kalau boleh aku nak cari stamboat.

Nanti senang-senang wa tepon lu tanya lebih lanjut.

phat_lee said...

bro, tempat ni atas sikit dari UKM Bangi tu..makanan ok, sedap jugak.nak kata lazat sampai tahap menangis sebab sedih makanan nak habis tu xde la...seafood ada..kalau nak steamboat, aku rasa xde kot...lebih pada ala thai..gua lepak sana dalam kul 630, layan bulan baru naik n tgk bangau terbang bebanyak..hehehe..

lu bleh check sini gak...

tasikidaman.blogspot.com