Monday, 13 September 2010

Syawal 2010...

xde apa sangat yang aku nak cerita, just balik Kelantan last Wednesday, bertolak dalam kul 4 pagi ikut jalan Simpang Pulai...sebab nak elak jalan sesak. cukup la pengalaman sangkut 13 jam dalam kereta dulu...huhuhu...ni antara pic yang ada...aku xde mood sangat raya kali nih...

ni masa otw ke Kelantan...jalan ok la...xde busy mana sebab lalu Lojing, then ke Gunung Stong sebelum sampai ke Kota Bharu...ini pit stop masa kat Cameron Highland...

kitorang konvoi 3 kereta jek...sebab abang aku yang third balik A.S...Alor Star laaa..umah mertua dia...kalau x, asik membesit dengan dia jek...hehehe...ini plak masa sampai umah nenek aku...

and kat bawah ni picture kedai yang ada kat Kelantan...kebetulan kitorang lalu depan kedai ni masa gi Tok Bali...hehehe...

kitorang balik semula ke KL hari ahad...bertolak seawal kul 4 pagi sebab nak elakkan jalan sesak...ingatkan ramai yang cuti straight sampai minggu depan...rupa-rupanya banyak gak kereta last weekend tuh...

p/s : Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin...

2 comments:

khayalkhayal said...

Abah Santan Segera... Speaking... ekekekeke...

Eh? Orang sana panggil 'abah' ek? Bukan 'ayah' ke macam 'Ayah Pin' gitu?

phat_lee said...

ayah pin ganu..bukean kelate...hehehe...