Wednesday, 15 September 2010

KKL Red Banzai...

Ini adalah sebuah lagi kereta budak KKL. memang semuanya DIY jek sampaikan cat pun dia DIY. Guna cat spray tin RM5.++ setin tuh...asal kereta dia macam ni masa baru beli...


lepas tu dia start la pasang lip...bebudak KKL ni cara diorg dapat lip ni ialah dengan menggunakan spoiler kereta jek. mcm Red Banzai nih, guna spoiler wira @ satria jek, ikat...tapi x tahan lama...la ni da ganti dengan proper lip dah...

ini pulak project interior dia...memula dapat kereta, gila dull...ceklat je semua....


lepas tu dia cat sendiri, jadi mcm nih plak...


ini adalah rupa kereta dia sekarang... semuanya DIY jek...xde g buat fibre ke apa ke...diorg nak DIY kereta aku, tapi xpe la...baik hantar buat proper jek...


x lupa jgk kereta ni ada ekjos keluar api wooo....bukan api style kedai aksesori tu, ini api biru punya...Cik Nila pernah tgk kereta ini kentut kuar api masa balik dari berbuka puasa dengan diorg arituh...hehehe...


p/s : aku respect bebudak ni sebab diorg rajin DIY...Ronin aku pun x strip search lagi tuh...huhuhu....

No comments: