Friday, 9 July 2010

Movie Marathon

Hujung bulan lepas aku ngn Cik Nila amik coti and kitorang layan movie the whole day...wahahaha...lepas je setel bank pasal loan keta, aku pun drive ke umah CikNila..and kitorang terus ke MidValley...dapat parking, terus g ke kaunter tiket, hangkut sekali 3 show...

cerita yang aku tgk?? ni haa...

and cerita-cerita yang kitorang tgk tu memang x menghampakan...Toy Story memang agak sedih, The Karate Kid lak memang best dari yang asal, and Killers lak memang layan gelak. Total of 6 hours la layan movie arituh... The Karate Kid yang paling lama, 2 jam lebih gak...

Hujung bulan ni pun kitorang plan nak marathon lagik nih...kena pilih and susun movie elok2, kalau dapat kuar panggung, masuk balik untuk next show...macam haritu, elok kitorang nak tgk 2nd show, Q kat kaunter tiket da panjang...sib baik beli 3 skali harung...hehehehe...

p/s : looking forward to watch Predator nih...huhuhu...

3 comments:

cyanamoose said...

pergh!!! rajin giler korang... kalo akak mo kebas bontot.. ahaks

khayalkhayal said...

Keluar panggung, leper punggung... ekekekekeke...

phat_lee said...

hehehe...sementara boleh tgk wayang, buat jek...nak g cecoti, pitih xdok...