Wednesday, 21 July 2010

Idea for Mr.Ronin...

Semalam aku masuk dalam forum AccordBuruk, saja nak cari idea utk Mr.Ronin aku tuh..so jumpa la nih...contoh paling dekat, and yes, apa yang aku nak buat, memang mamat ni da buat...hehehe...ni keta dia...

apa yang aku nak buat? macam dia buat, lining pintu buang, A Pillar cat itam, cermin belakang and tepi belakang tinted itam, wiper belakang buang, and tambahan, smoke kan lampu belakang. sekarang pun aku tengah berkira-kira nak masuk side mirror fender tu, sebab side mirror yang aku letak sekarang ni view x wide, x best...dapat side mirror fender tu, memang aku cat flat black, and body plak antara color nih....

candy apple red

...atau yang nih....

candy blood red...

simple jek idea aku...tapi kos la...sekarang ni aku tengah berkira-kira nak masukkan Mr. Ronin ke Playhouse Garage, buat body yakni scrap cat lama, buang karat and sembur cat baru. Plan jugak nak seal off memana lubang yang x guna...tapi kena pelan2 kayuh la...hehehe...aku dapat idea color dari ni la...

p/s : kalau civic 1st gen, color green candy da buat keta tu nampak green goblin...

1 comment:

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors