Thursday, 15 July 2010

Blast From The Past...

aku tangah surf Facebook kejap and aku jumpa member aku upload gambar2 sejarah nih..hehehe..gelak balik bila tengok picture nih...start dengan kat bawah nih...tahun 2003, open house umah member aku...


yup, time ni aku baru pakai spec, and aku x suka..huhuhu...rasa x selesa jek. time ni fellowship tengah kuat lagi dengan geng2 KHS...and picture yang ni plak time aku tengah ketagih aktiviti masuk hutan, panjat gunung...dulu la, sekarang ni xdok dah...

time ni aku tengah study lepas SPM. memang every semester break kitorang akan buat gathering. kalau xde plan camping pun, just lepak kedai mamak, open 5-6 table, duduk reramai sampai kul 2-3 pagi...sebab susah nak jumpa. skg ni lagi la susah, sebab memasing da ada komitmen dengan family...tapi yang paling prehistoric ialah gambar nih...

yeszaaaa!!!! pic ni time aku form 2, tahun 1997...yup, 13 tahun yang lepas. time ni rambut belah tengah, keras sebab pakai jel bebanyak. and dalam pic tu, aku antara yang x pakai tai..hehehe...memang memory gila kat sekolah nih...best memory ever. xde politik, xde rasa petrol naik, xde rasa gawat ekonomi...hehehe...

p/s : what past is past, but keep it for the future...

2 comments:

cyanamoose said...

bro... naseb ko dh tk pakai jel byk2.. kalo tk sure penuh abuk melekat kt pale.. haahaha

phat_lee said...

habuk, cicak, lalat semua lekat nanti...hehehe...ke ko nak kata aku da botak? hehehehe...