Monday, 3 May 2010

Public Handphone Charger...

Ntah berapa minggu lepas, aku and Cik Nila g tengok wayang kat Tropicana City Mall. ala, kat area PJ ni ha... so sementara tunggu show start, kitorang pun jalan-jalan la cari aiskrim. then masa aku nak singgah kat ATM machine, aku nampak benda nih...
memula aku ingatkan telefon. so lepas withdraw duit sket, baru la sedar. benda ni ialah mobile phone charger. yup..mobile phone charger untuk sesapa yang datang ke Tropicana. tapi kena charge/bayar la...

aku pun x sempat nak baca abis instruction dia. snap pic ni pun x berapa clear, kan? neway, korang leh tengok mende alah ni dekat ground floor dia. kalau dari parking, korang naik escalator jek....ada la benda ni nanti...

p/s : aku suka lepak kat Tropicana nih. x hectic sangat macam kat complex lain. hehehe..

No comments: