Wednesday, 26 May 2010

Bye CP Tower...


salam!!!... lama aku x hapdet blog ni...sebab apa? sebab aku and seopis aku pindah...and sekarang aku da keje kat KL.. kat Menara HLA (Habis La Aku) kat Jalan Kia Peng...peng peng bunyik pestol...hehehe...aku start keje kat HLA 17hb May, so last day aku kat CP Tower ialah 14hb May...

Pagi 14 May tu aku g MOA, Putrajaya...so masuk lambat la sikit. and bila aku sampai opis jek, ini yang sambut aku pagi tu kat koridor.

segala barang-barang opis da dilonggokkan kat luar. aku masuk bilik aku, meja aku and kerusi pun da xde. kejam betul. x sempat aku nak buat claim and baca email aku. hehehe...well, minggu tu aku kena g opis jgk time weekend. sebab jadi AJK Pemindahan...hehehehe...memang hari Jumaat tu xde buat keje apa pun...ini view time opis lama aku kena kosong.

xde beza sangat kan? sebab time ni kemas lagi. last week aku dengar dari bebudak yang still stay sana, floor tempat aku penah duduk da jadi sarang tikus. bersepah habis. and sekarang aku da kerja kat KL. xde da lunch dengan Cik Nila (yg tetiap hari kitorg lunch sama), xde da lepak cafe kat floor bawah CP Tower, xde g kedai DVD kat area tu... but aku still g sana untuk hang out and jumpa Cik Nila...hehehe...

but one thing yang x berapa best, department lama aku da berpecah. ada yang tercampak ke Kedah, ada yang kena g Sabah. and aku pun da masuk department baru. dari Production, aku masuk Corporate Communication...so no more MOA da lepas ni...

p/s : goodbye CP Tower, hai hai Menara HLA....

No comments: