Thursday, 15 April 2010

Sangkut~


benda ni jadi semalam, time aku nak balik dari opis...keluar pukul 5.50, sangkut atas U-turn/flyover ni dalam 30 minit sampai aku off engine and keluar dari kereta coz minyak kereta aku nak abis...sebab apa? sebab bas tu x boleh nak jalan, punca adalah sebuah toyota vios yang parking kat corner tu...resolution? reramai anjakkan kereta tu dengan cara angkat..hehehe...senang citer dua2 tu salah....bas tu sebab dia xnak u-turn jauh, and kereta vios tu sebab xnak bayar parking...bagero to both of them...huhuhu...

6 comments:

cyanamoose said...

kt ateh jmbtan tu mmg kerap sangkut.. lama2 taku jmbtn tu yg runtuh. hehe

phat_lee said...

aku plan nak lepak atas bumbung kereta aku dah...kalau kata kena tunggu sampai owner Vios tu sampai...

xamel1975 said...

Patut ambik gambar kete Vios tu, pastu publish kat The Star. Kalau nasib baik, dapat RM 50.

phat_lee said...

tu la pasal...patut snap masa orang ramai2 angkat Vios tu...

khayalkhayal said...

U-turn tu memang tajam dan sempit - drebar bas tu bongok.

U-turn tu memang tajam dan sempit - drebar Vios tu bongok.

Dua-dua bongok tu perlu ditarik balik lesennya.

phat_lee said...

so jangan beli vios, nanti kena cap bongok...err...