Thursday, 8 April 2010

F1 Practise Ep.1...

arituh aku g Sepang...tgk practise F1... and aku pun baru tau yang F1 practise ni free...masuk jek...hehehe... aku g dengan Cik Nila, and ye, kitorang pergi secara ad hoc...hari khamis time lunch tanya nak g x, petang tu kitorang apply cuti...bukan MC yek...so jumaat pagi tu, aku tunggu Cik Nila datang ke umah aku and kitorang pun gerak ke Sepang dalam kul 8.15 camtuh. elok sampai sana, event belum start, so kitorang pun g cari kedai untuk breakfast..dapat plak area kampung, layan beb makan nasik lemak...hehehe...lepas abis makan, kitorang pun drive balik ke Sepang. and time tu kitorang da start gelabah sebab dengar bunyik engine jek...hehehe...so dengan bergaya kitorang ke parking Sepang tu...da la panas, payung x bawak...adeh la...hehehe...ni some of the pic yang ada....

pintu masuk Sepang Sirkit

dapat lepak grandstand

Fairuz Fauzy from Lotus Racing

ni entah siapa plak entah...

Fairuz lagik...

Suka la tu tgk Fairuz...

on board view...

bukan 'azan' yek...

ini yang best...

highspeed chasing wlpun practise jek...

ini first time aku dengar bunyik kereta F1...memang bingit wooo...diwajibkan...DIWAJIBKAN pakai ear plug kalau korang nak tgk race nih. bukan apa, kesian kalau tetiba pendengaran hilang. kitorang pun x duduk lama...tapi sampai abis practise session jugak la...kadang2 rasa macam ada cecair keluar dari telinga. hehehe...paling x tahan bila kereta F1 ni lalu tengah high speed, kerusi tu pun gegar beb...hehehe...

next time, kalau nak pergi tgk practise or race day sendiri, diingatkan bawak towel kecik, air mineral sebanyak boleh, sunblock, topi, spek itam and most important, EAR PLUG!!!..hehehehe...insyallah tahun depan kitorang akan pergi lagik. nanti aku post gambar2 kat sana lagi.

p/s : inche pali jangan marah yek? tahun depan kalau ada kita g skali...kena amik coti...hehehe...

4 comments:

Nino said...

taik telinga meleleh x? hehehe

phat_lee said...

sampai skg telinga bersih...semua da mengalir keluar...hehehe...

LiLFaDLi said...

aaaahhhh... aku tatap marah.. g tempat baek punyer xajak.. ada ka patot.. (marah sambil terlompat2..) wakaka..

phat_lee said...

last minute decision bro...(wlpun tau alasan x diterima)


wahahahaha...