Monday, 5 April 2010

BERNAS Bowling Tournament @ Pin Junction, The Curve..

Last Saturday, company aku buat bowling tournament kat Pin Junction... aku ni pun just join untuk ganti member aku yang katanya dia tak reti main..hehehe.. dah la hari jumaat lepas aku coti, segala details semua x check. jalan pun main redah jek sebab aku agak fail area Damansara...huhuhu...


well, aku sampai sana around 8.30 camtuh...park dekat Ikano (saja cari nahas park jauh2) pastu jalan kaki ke The Curve lak...hehehe...and game tu start kul 9.45 and habis dalam kul 1.00 camtu la...main 3 game jek... malas nak cerita banyak, ni je gambar2 yang ada...kalau ada lain nanti aku post lain plak...hehehe...








gimick by our COO, En. Ramdan

followed by En.Nazuir...

The Red Scorpion's captain...

me!

The Red Scorpions!

me with Mrs.Sharna, my friend since college...mc dapat hadiah...

the results? GreenPeace @ 2nd place and The Red Scorpion is the winner. actually x agak pun kitorang menang sebab player GreenPeace yang team sebelah aku tu dasat2...semua dalam team tu score average 100+ utk setiap player, and agak psycho jugak la tgk lelebih lagi bila one of their player, Bro Serituah dapat 217 point for the 2nd game...hehehe...mana x psycho...diorg banyak strike and spare...

apa2 hal pun, aku enjoy...sebab lepas bowling, aku g jumpa Cik Nila aku kat Giant Kelana Jaya, then kitorang g Shah Alam, dengan harapan dapat tgk dia main futsal, tapi x jadi plak...then malam tu bawak Cik Nila g tgk EPL Chelsea VS MU...

p/s : awak x terkejut yek tgk bola aritu dengan geng2 saya?? hehehe...

p/s/p : picture ehsan blog mrs.sharna...

3 comments:

khayalkhayal said...

Bro... jemput kita orang laaa... ARAR dnegan MS mesti mau lawan punya...!

p/s: Dalam gamabr tu semua awex tempat lu ke? Tu pasal ke lu boring banget? Ya ke?

cyanamoose said...

sure awek ko terkejut bila tgk ko jerit maki hamun ref... hahaha

phat_lee said...

dzam~ huhuhuhu sahaja yang aku mampu taip...


cyana~ x maki hamun pun..sebab Chelsea menang..aku anti MU..wahahaha....