Tuesday, 27 April 2010

Ayaq...Ayaq...


last Sunday, aku bawak bonda aku g Alamanda, Putrajaya. dia nak cari Tefal Grill Pan kat Carrefour, tapi stock da abes..huhuhu...so otw balik, mak aku nak beli air, so aku suggest g Cold Storage...aku pulak jenis suka botol or mug @ cawan yang design best2...so aku pun jumpa la benda2 nih...tak pk panjang, beli jek...hehehe...antara yang kitorang beli...











pastu aku jumpa air nih...x sedap pun...hehehe...






and also air mix vegetable Campbell (x ingat la plak spelling dia, tapi yang buat sup tu) pun sama gak...macam minum tomato puree jek...huhuhu...tapi memang air sihat la...hehehe...

3 comments:

khayalkhayal said...

Pomegranate tu buah kan? Buah renek gitu.

Anyways, root beer tu lazat tak? Nampak macam menyelerakan la. Aku pun rasa berselera nak try.

phat_lee said...

belum try lagi...kasi peram dulu...sekarang da ada A&W root beer less sugar la...hehehe...

norfaizul zakaria said...

nak try minum kopi dari tahi binatang?