Tuesday, 30 March 2010

My Space...

Semalam aku n Cik Nila g tgk wayang, layan How To Train Your Dragon (Bagaimana Nak Keretapi Naga Anda...hehehe..) kat Tropicana City Mall. And lepas tu, kitorang pun g dinner kat TTDi jek...time makan tu, aku cerita la keadaan opis aku yang sekarang nih...orang yang x kena, memang xrasa mcm aku rasa skg...ni antara gambar yang aku snap...


bawah meja aku...luaskan? *%#$^Q!!!


atas meja aku. hari2 ada document orang lain..mana aku x serabut..


betul2 luaskan??



kerusi aku yang ada reverse sensor...

ini je la personal space yang aku ada kat company ni..itupun asik kena ceroboh...da sempit, adeh la... lupa lak, dalam bilik nih aku kongsi dengan SM and Manager aku...ni meja SM aku...so aku memang xde privasi langsung kat opis aku ni sebenarnya...


pada pendapat korang, korang boleh perform x kalau every move yang korang buat tu diperhatikan? sedangkan bos yang asik ulang alik kat belakang kita pun kita dah tension kan? so mcm aku nih? bos duduk selang 3 kaki dari tempat aku. camna tuh?

3 comments:

khayalkhayal said...

Wow...! Bersihnya meja bos tu! macam kat sini gak... eheks...

phat_lee said...

hahahaha...lagi tinggi pangkat, lagi bersih meja, kan?

cyanamoose said...

kalo jumpa ko jek..sure tangan ade paper... kalo jumpa boss ko die sure lenggang kangkang... hahaha, saja bikin panas. lalalala