Monday, 29 March 2010

My Ol'skool Phone Getting Crazy...

Sapa kenal Nokia 3310? hehehe...ini my first phone yang aku beli with my own money dulu. Inipun aku beli dari member aku yang akan fly ke US dulu. Aku beli phone ni pada tahun 2001, and until now ada dengan aku...aku ingat lagik, RM150 member aku jual dulu. Aku beli pun sebab handphone alcatel yang mak aku belikan dah punah...hehehe...



yada yada yada~

2 comments:

Nino said...

fuyooo... canggih tu phone.. beria-ia saya baca ni.. alih2 cam tau je msg tuh..

khayalkhayal said...

Ni henpon yang dah melalui alam ruh... kembali melalui cermin...