Wednesday, 3 March 2010

Kenangan beb...

aku tengah selongkar PC opis aku bila aku terjumpa balik gambar2 nih...

masa ni detik2 terakhir sebelum aku abis Degree in Comp. Science (Management Information System)...time ni aku buat Industrial Training kat Petronas e-Learning solution Sdn Bhd (amik ko nama penuh!) atau PeLSSB...merasa jugak la environment kerja kat Petronas KLCC...hehehe...

kat sana kitorang ni macam buruh paksa la...kena develop system utk kegunaan Petronas (entah betul ke x)..yang aku ingat, group aku kena buat Content Management System utk kegunaan PERMATA-Instep...stress jugak..dengan karenah2 manusia kat sana...
well, one thing for sure, dekat2 nak abis tu aku and geng2 aku selalu tgk wayang after abis working hour...


kadang-kadang fed up or stress, aku ngn member aku g la lepak Kinokuniya...belek2 majalah dengan alasan nak cari idea utk interface system. ye la, interface kena sama or lebih kurang macam corporate colour la apa bagai..hehehe...
yang aku ingat, perangai sensorang memang best. ada yang jenis buat lawak membahan orang, bila orang bahan balik dia mula kuntum..hehehe...


and time ni jugak la merasa naik Sky Bridge tuh...hehehe..lepas tu x naik2 dah...


and aku ingat lagi masa last day kitorang kat sana...pakat conteng white board reramai...hehehe...and management ada la buat makan2 sket after our last presentation on our project. then petang tu merasa la macam mana orang resign tapi xde kerja punya perasaan camna... hehehe...

sekarang ni semua da kerja and masing2 busy dah...huhuhu....

p/s : cyana bila nak buat gath? hehehe...

6 comments:

otak3suku said...

kenangan menggamit memori...selamat bekerja fad

phat_lee said...

hehehehe...masuk toilet, gegar2 jek..hahaha..

cyanamoose said...

aiyooo... baru mo feeling muka akak glamer salu post depan...skali ade pesanan penaja plak. ceh!!!


inshallah bila sume dah kawen... lalalala.

otak3suku said...

motifff bila sumer dah kawin....akaq bangkang!..opssss

zachary said...

Bro, baru je jumpe blog hang..
Aku minat blog ngko sebab ko jujur dalam penulisan ko. Bagus. U made up my boring Saturday afternoon.
Kipidap.

Aku blog gak kat
ontheway-zachary.blogspot.com

phat_lee said...

bro zach, tenkiu...sila2 la lepak cni..hehehe...