Tuesday, 9 March 2010

Indiana Phatlee and the last Yogurt Bliss

apa punya tajuk daa...hehehe...well, memang agak tertekan arituh nak cari air yogurt nih...since last week lagik...huhuhu...abis sebenleben kat area umah aku, area taman jiran aku carik...pastu carik kat stesen minyak lak, pun x jumpa...last week pun lepas futsal, aku round dekat Stesen Sell kat blakang umah aku pun, tinggal 5 botol jek.. itu pun perisa yang orang kata segan hidup mati x mau...
and semalam pun aku teruskan jugak quest mencarik dengan VVIP aku...dari otw balik dari Midbelly,sampai Serdang, then Econsave area umah aku, semua abis..takde tinggal apa pun.. sampai la kat Carefour belakang umah aku, baru la jumpa..itu pun aku rasa kejap je tu...so aku pun bedal la beli 2 botol air yogurt nih...bukan apa, takut nanti tidoq ayaq liuq meleleh jek...hehehe...
mana mau pilih daa...
p/s : lega dapat jugak air langsi nih...heheheh..

3 comments:

cyanamoose said...

aiyooo... mo lansing ka bro?

khayalkhayal said...

Air "langsi". Memang tu ke istilahnya?

phat_lee said...

cyana~ bukan mau lansing, rasa nak minum..maybe sebab susah mao dapat kot...

dzam~aku pun x sure...hehehe...