Monday, 29 March 2010

Indian Wedding...

Last Saturday, me and my Cik Nila went to her friend's wedding reception...and utk aku, first time aku g Indian Wedding...
well, kitorang sampai pun time makan...so hang out sekejap jek. Wedding ni agak tradisional la, bukan style wedding yang buat dekat hotel tu... and majlis ni di buat di Tokong apa ntah nama dia...aku x ingat, tapi dekat area2 Mid Valley tu la...

Makanan dia? well, the same style macam wedding Melayu jugak. Pekerja katering dia pun ramai melayu, so no doubt la kan kalau nak makan pun? and pihak pengantin pun ada sediakan satu section makanan bagi yang vegetarian, which is good kepada yang asik was2 tu. hehehe...

kitorang kat wedding ni pun sekejap jek. makan, jumpa pengantin, then jumpa kengkawan opis Cik Nila merangkap kawan-kawan opis lama aku...

p/s : tenkiu sebab ajak kawe g wedding ni...hehehe...

1 comment:

Nino said...

sapa lagi kawe nak ajak kalo bukan kesuma hati kawe..