Thursday, 18 February 2010

Toys!

ini antara toys yang aku beli...hehehe...


yang kereta De Lorean DMC nih aku xdapat collect yang Back To The Future 1&2...sekarang ni kalau nak beli pun kena cari online je kot...kat Toys "r" Us and Toy City xdak dah...huhuhu...
p/s : nanti ada masa aku amik gambar semua koleksi aku...hehehe...

3 comments:

Najwa Aiman said...

Wow! Teringat kat heroin dalam BTF 1. Apa entah nama dia.... Perghhh...! Horny... Ada bunyi hon.

Teddy said...

weh.. mana hang cari GMC tuh?? dem

phat_lee said...

pon pon...abg jem folllow...hehhe...


mad, aku dapat kat kedai kwn abg aku..lama dah...xdapat yang BTF 1 &2 ...skg da susah bangat nak jumpa..