Thursday, 18 February 2010

NIssan Skyline PGC-10...

last two week i bought myself this...

ini model kereta pasang sendiri...walaupun aku dapat kereta polis, tapi aku nak buat dia jadi street jek...pada korang yang xtau camna nak buat benda nih, senang jek... satu kotak ni datang dengan parts dia and also manual camna nak pasang...

kalau korang rajin, boleh la tukar kaler kereta ni ikut suka korang. parts yang ada? body, tayar n rims, interior, aksesori...semua tu korang boleh cat sendiri. ada jugak model yang datang dengan engine parts...kira korang pasang engine sendiri la...aku try2 gak cari yang ada engine parts tapi sekarang ni susah nak jumpa dah...

bulan depan, aku target sebijik lagi kereta yang agak rare... itu pun kalau ada lagi la...keta toyota 2000GT or Honda S600 kalau aku x silap... ni antara koleksi aku...

p/s : boleh ye saye beli lagik??? hehehehe....

4 comments:

Nino said...

beli la beli.. (sambil jeling2)

phat_lee said...

erk??...

Najwa Aiman said...

Bila dah siap taruh gambar sini.

phat_lee said...

tunggu la lagi beberapa tahun...ekekeke..