Wednesday, 3 February 2010

My fav tv channel...


aku suka tengok tv, and sometimes tv tengok aku (lelap depan tv sampai kena marah) hehehe...sekarang, aku suka tengok channel Discovery Turbo and Animax. sebab apa? kalau Discovery Channel aku suka tengok nih...

Fifth Gear ni macam Top Gear jugak... UK TV Show yang mana diorang akan test kereta2 yang baru. Kalau ada Top Gear dalam Discovery Turbo, memang akan aku layan jugak...Jeles aku tengok diorang asik lenjan semua jenis kereta dari kereta K-kar sampai la supercars...huhuhu...

aku pun minat tengok Overhaulin' nih...konsep dia? cari kereta2 lama yang owner tengah projectkan, then diorang akan rebuilt balik... yang best, diorang dapat kereta ni dengan cara heist... amik kereta tanpa pengetahuan owner, buat phone prank and dalam masa yang sama diorang kerja kan kereta tu...episod paling best masa diorang pakat curik pick up truck Chip Foose, orang yang bertanggungjawab utk design n rebuild balik kereta2 tu...hehehe...nangis Chip Foose masa dapat balik kereta dia...

and then ada Bangla Bangers nih...sekarang da jadi Chop Shop : London Garage...citer ni pasal seorang mamat bangla yang minat design kereta yang unik2..and sorang lagi tu, yang botak tu pulak adalah mekanik kat London, and dia g ke Bangla utk tolong designer tu in terms of technical...yang bestnya, dia amik kereta yang lama2, togel abis and mod ikut design dia sesuka hati...


aku suka komedi jugak. and sekarang aku suka tgk game show Whose Line Is It Anyway?... kalau korang ada tengok Spontan, lebih kurang macam tu la show dia...hehehe...yang ni kat Channel Starworld...

dulu time belajar, aku memang minat Anime nih...tapi sejak keje, aku da x berapa follow and sekarang kalau bukak channel Animax, aku akan layan dua katun nih...


Fullmetal Alchimist



Bleach

p/s : ini baru di antara jek yang aku minat..hehehehe...

No comments: