Tuesday, 9 February 2010

Deting, deting~

Last Sunday, aku and alin gi ke Alamanda, Putrajaya. Saja round2 kat sana. sampai je sana kitorang terus ke panggung wayang, kot2 ada citer best2 ke, tapi ampes xde..so kitorang pun head to A&W...lama x minum (root)beer dengan aiskrim nih...hehehe...and alin order waffle.

sampai da xtau nak round mana, kitorang pun amik keputusan utk balik la, but g round2 Putrajaya dulu... aku main bedal je jalan, xtau mana nak g sampai la kat tempat nih...lawa jugak, ada tempat joging, ada empangan...dalam Putrajaya tu, dekat2 PICC...

sementara kat sana, snap2 la picture sket...

snap gambar dia snap gambar sendiri...


tiruk best nih...

ada mcm the exorcist x??

kira-kira awan...


jambatan atas empangan, tapi xleh masuk...

ada macam kat obersea x??

kitorang balik lepas tu. tapi sempat la stop dinner kat kajang... nasik lemak 2 bungkus, satay ayam 20, satay daging 10... eno satu packet...hehehe...
p/s : gambar x berapa cun sebab guna camera phone jek...

2 comments:

khayalkhayal said...

Walweh... gambar last tu macam Yuna le pulokkk...! Dan Sebenarnya...

phat_lee said...

hehehe...