Thursday, 28 January 2010

Tokyo Auto Salon 2010...

I was chit chatting with my cousin yang kat Japan, and dia bagi aku link utk tgk gambar Tokyo Autosalon 2010 minggu lepas yang dia snap...





beza Tokyo Autosalon n Tokyo Motorshow? Autosalon mostly on tuning, modification etc, and for Motorshow plak, mostly concept model la... tapi kalau KL International Motorshow?? Kereta2 yang da memang ada atas jalan kat Malaysia...the last KLIM memang aku frust sgt2..huhuu...back to the topic.....malas nak citer, tgk gambar je la yek...

ini antara gambar2 yang dia snap... kudos to bro Syamin @ Oshin Fuyutsuki sebab dapat g event ni tetiap tahun...huhuhu... nak g sana pun, sen tarak...adeh la...
p/s : next, aku post pic Tokyo Autosalon yang bling2, VIP, DUB, apebendalagintah...

No comments: