Tuesday, 15 December 2009

Time to clean up my desk!


Since last week, aku hectic dengan kerja aku...and ini pemandangan dokumen2 yang ada kat meja aku....

gambar semalam...

and today, aku akan ke MOA Putrajaya kejap lagi untuk hantar benda alah nih...so turn aku menyepahkan opis MOA lagik...hahahahaha!!!!



next Monday plak aku akan ke Sekinchan. Malasnya nak p jejauh tu...huhuhu...tapi bila lagi nak keluar dari opis, ye tak? so jap lagi kena bukak Google Map...cari jalan....hehehe...

2 comments:

khayalkhayal said...

Dalam kotak tu haper? Beras ke?

phat_lee said...

beras kebenda...kalau nak beras, g Mydin..hehehe...dokumen bang.semua nak hantar ke MOA...da masuk minggu ke 2 da ngadap figures ni..adeh..