Thursday, 3 December 2009

Otak-otak Place

Last night, me and Alin went to watch Ninja Assassin @ Tropicana City Mall. We arrived there around 8 and straight to the ticketing counter. Plan nak tgk A Christmas Carol, but seat yang tinggal just 1st row until 3rd row jek...so terus tengok Ninja Assassin..before the show start, me and alin had our dinner @ Otak-Otak, coz Faizul kata tempat ni not bad dalam blog dia...so why not give it a try, right?


The environment is cozy and really brings back memories... mostly barang-barang lama je....

and buku menu dia pun best jugak..nih dia... ala-ala buku sekolah...hehehehe..

aku pekena Mee Bandung Muar and Honey Lemon while Alin ordered Nasi Ayam Hainan and Barlie suam if i'm not mistaken... sementara tunggu makanan siap, kitorang tengok2 la apa ada. and diorang ada prepare board game, cards and also tutup botol... aku and alin main tutup botol sambil diperhatikan budak yang xtau main camna...

and ini makanan yang kitorang order...5 piece of Otak-Otak, RM5.50...ok la tu...

memang berbaloi la makan kat sini. Environment best, makanan n minuman dia memang ok. and they also sell Batu Seremban for customers. most of our traditional, and also ol'skool game diorang ada sediakan kat cni. tapi jangan la mintak main galah panjang..hehehe...


No comments: